Planeta

2.000,00 din

Dostava se vrši brzom poštom i najčešće je potrebno dva radna dana za isporuku. Zvono možete i lično preuzeti na nekoj od lokacija sa kontakt strane. Vreme dostave do 7 dana od dana naručivanja, ukoliko nema na zalihama. Ako ste zainteresovani za zvono nalik ovome, sa malim modifikacijma boje ili sl. možete poslati poruku na kontakt strani sajta ili na fb strani.

Cin Cin zvona su mala umetnička dela, slikana na metalnoj podlozi. Prečnik kapice zvona za bicikle je 5cm. Ovo su ručno bojena zvona tako da su varijacije u boji, linijama i vidljivi namazi četkicom očekivani. Zvona su otporna na spoljašnje uslove, sunce i kišu. Sastavljena su od metala i plastike (neki unutrašnji delovi). Lako se pričvršćuju na guvernalu bicikla pomoću dva šrafa i šrafcigera. Šrafove dobijate uz zvono.

Cena zvona na različitim marketima rukotvorina u zemlji i inostranstvu može biti drugačija.

This prices of bells on web site are only for people who buy it in Serbia. If you are interested to buy it from some other country, please write me email and I will give you more information. Also prices on Handmade markets for every country, are different.

Broj artikla: IN1415 Kategorije: , , , Oznake: ,